ArbeidsongeschiktheidsverzekeringKorting voor ANT tandartsen

 

Wanneer u door ziekte of ongeval uw praktijk niet kunt uitoefenen voor korte of wellicht zeer lange tijd, betekent dit het geheel of gedeeltelijk wegvallen van uw inkomsten.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt in een dergelijke situatie voor een inkomstengarantie.

 

Wij kunnen u een arbeidsongeschiktheidsverzekering aanbieden, waarbij specifiek rekening wordt gehouden met uw beroepsuitoefening. Uitkering geschiedt op basis van een daggeld (365 dagen per jaar) die gerelateerd is aan uw praktijkinkomen.

 

De premie is naast de hoogte van het daggeld o.a. afhankelijk van:

–          uw leeftijd;

–          de eigen risicotermijn (vanaf 1 maand);

–          de gekozen eindleeftijd (tot 67 jaar);

–          contractstermijn.

 

Voor ANT-leden geldt een mantelkorting van 5%. Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir verlaagt alle AOV kortingen van 10 naar 5%. U kunt hier wellicht overstappen naar een veel goedkopere arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Tandartsen die de arbeids-ongeschiktheidsverzekering bij Movir via Geijsel Kroon  hebben ondergebracht ontvangen nog eens een extra korting van 50% op het serviceabonnement.

Echter……………

Wilt u als tandarts de hoogste korting of wilt u de laagste premie? Als u de hoogste korting wil dan bent u bij de Movir aan het juiste adres. Inclusief korting is de Movir echter over het algemeen wel duurder dan de goedkoopste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor tandartsen uit de markt.