Cyber risk verzekering

 

 

 

Mondzorgers zijn met patiëntbelang bezig en daar hoort vandaag de dag een behoorlijke dossiervorming bij. U bent niet met het cyber risk en zeker niet met de cyber risk verzekering bezig. En toch…………

CYBERRISK VERZEKERING 

 

(1 tandartspraktijk premie 850 euro)

Wat is verzekerd?*

-Kosten direct ingrijpen bij cyber incident

-Juridische diensten

-IT diensten

-Reconstructie van uw digitale patiëntgegevens

-Herstel van uw reputatie na cyber indicent

-Verplicht kennisgeving aan uw patiënten na datalek

-Vergoeding noodzakelijke kosten van uw eigen IT-er

-Bestuurlijke boete vanwege data lekken

-Aansprakelijkheid data lekken, schending privacy en auteursrecht

-Afpersing door gijzeling van uw website

-Digitale media

-Telefoonhacking

-Cyberdiefstal

 

Ongetwijfeld heeft u een goede ‘bek-up’. U gebruikt de firewall en de virus scanners, u opent geen vreemde mailtjes en incasseert niet zelf. En toch………..

 

 

Sla alleen maar even de krant vandaag open en u hoeft niet te zoeken naar de voorbeelden om zich te realiseren dat een cyber risk verzekering ook voor u een absoluut noodzakelijke verzekering is. U moet er toch niet aan denken dat uw agenda het niet meer doet, uit uw naam door een hacker alle afspraken worden afgezegd, de bankrekeningnummers worden gewijzigd of dat u de privacy schendt. Uw patiëntgegevens staan morgen in de krant, uw website wordt gegijzeld of erger.

 

 

Exclusief bij Geijsel Kroon kunt u de Cyber Risk Verzekering Mondzorg afsluiten die in tegenstelling tot andere cyber risk verzekeringen medische data voor mondzorgers wel verzekert. En dit zonder premieopslag!

*Lees hier de  cyberrisk verzekeringsvoorwaarden: