Doorlopende privé-reisverzekeringZakelijke reizen is niet gedekt op uw particuliere reisverzekering

wintersport verzekering

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat er meerdere (korte) vakanties per jaar plaatsvinden. Dit vindt mede zijn oorzaak in de spreiding van de vakanties in Nederland.

 

Naast het gemak om niet iedere keer een reisverzekering te hoeven opgeven is het ook voordeliger om een doorlopende vakantiereisverzekering te sluiten. Al uw korte en langere vakanties zijn automatisch verzekerd in de gehele wereld. Indien u dit wenst kunt u tegen een geringe meerpremie het wintersportrisico meeverzekeren.

 

Binnen Nederland is de dekking uitsluitend voor het SOS-pakket en de rubriek reisbagage; buiten Nederland is er dekking voor alle rubrieken. Daarnaast kunt u annuleringskosten meeverzekeren. Tenslotte kan de dekking ook nog uitgebreid worden met een autohulppakket (auto inclusief aanhanger/caravan of motor) of met een dekking voor uw geld en cheques.

 

Speciaal voor ANT leden wordt internationaal congresbezoek gratis meeverzekerd op uw particuliere reisverzekering. Hoewel dit zakelijk is, bent u dan toch (gratis) verzekerd.

 

annuleringsverzekering