Gratis 25.000 ongevallendekking bij zorgverzekering 2022 Gepubliceerd: 19 december 2016

 

 

Vergelijkingssite ZorgverzekeringWijzer.nl biedt overstappers zorgverzekering die OP de website hun zorgverzekering 2022 oversluiten éénmalig een jaar gratis dekking van 25.000 euro bij blijvende invaliditeit veroorzaakt door een ongeval.

Dit exclusieve aanbod wordt gefinancierd door de Stichting Geijsel Adviesgroep in samenwerking met de vergelijkingssite.

Bezoekers van de site kunnen nog slechts 2 weken van dit aanbod gebruik maken. Na het afsluiten van de nieuwe zorgverzekering OP DE SITE ontvangen zij een unieke code waarmee ze zich kunnen aanmelden voor de dekking.

 

De dekking is dan 1 jaar geldig en kost de overstapper niets.

ZorgverzekeringWijzer.nl is wellicht niet de bekendste site, maar biedt wel het grootste aanbod van Nederland. De site promoot de vrije keuze verzekeringen, maar biedt desgewenst ook natura en zelfs budgetverzekeringen, hoewel dit sterk wordt afgeraden.

Zeker bij budgetverzekeringen is het risico op bijbetalen te groot.

Daarnaast wijst de site op het voordeel van een vrijwillig eigen risico voor waarbij sommige verzekeraars een premiekorting van maar liefst 300 euro per jaar verlenen. Opvallend is dat andere verzekeraars menen te kunnen volstaan met een premiekorting van slechts 180 euro. Hoe kan dit als het tarief vooraf zorgvuldig is vastgesteld?

Bij een vrijwillig extra eigen risico van 500 euro is de besparing van 300 euro in ieder geval ‘binnen’. Per saldo is het risico dan slechts 200 euro. Voor gezonde mensen is dit gokje zeker het overwegen waard.

 

 

Liesbeth Beukeboom