Plezier op je werk in Ouderkerk Gepubliceerd: 8 juli 2019

Wie wil er nou bij een verzekeringsadviseur werken? Niemand, totdat men begrijpt wat we doen.

Want wat we doen is hartstikke leuk en geeft enorme voldoening, maar onbekend maakt onbemind.

Maar wat doen we dan precies in dat mooie pand aan het water naast de brug over de Amstel en inmiddels ook in Beverwijk. Daar adviseren we inmiddels bijna 20.000 relaties voornamelijk over hun verzekeringen. Maar ook voor de hypotheek, makelaardij en je pensioen kun je bij ons terecht. Wij zoeken niet die snelle handtekening, maar zijn op zoek naar langdurige vertrouwensrelaties met onze cliënten en dat lijkt inmiddels aardig te lukken.

De missie van Geijsel Kroon is dat wij, lifetime, uw adviseur willen zijn met totale financiële dienstverlening. Wij willen het graag G.O.E.D. doen en die letters staan voor Gedreven, Onafhankelijk, Eerlijk en Deskundig. Dat zijn geen holle woorden, want een werknemer die dit niet in zijn doen en laten onderschrijft past niet bij ons. Maar mede daarom hebben wij inmiddels zo’n hecht team van loyale medewerkers. En ook dat is dan weer prettig voor onze relaties.

In 2020 bestaat Geijsel Kroon 50 jaar en uiteraard zullen we daar aandacht aan besteden.

Ongeveer 2000 van onze relaties hebben een eigen bedrijf. Graag verzekeren wij dan zowel het bedrijf als het gezin. Daarbij voorkomen wij dan dubbele verzekeringen en hiaten. En omdat wij onze werkzaamheden zoveel als mogelijk automatiseren hebben wij nog steeds alle tijd voor een persoonlijk gesprek, dat vinden wij enorm belangrijk. Als wij weer eens iets hebben geautomatiseerd, kunnen wij dat net zo goed online zetten. Hierdoor zijn inmiddels de volgende websites zijn ontstaan; ZorgverzekeringWijzer.nl, AOVergelijken.nl en OTUA.nl.

Juist om die kwaliteit ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen zijn wij doorlopend op zoek naar aanvulling van ons team met nieuwe medewerkers met de juiste mentaliteit en leervermogen. Lang niet iedereen is geschikt om bij Geijsel Kroon te kunnen functioneren. Wij zoeken medewerkers die pas tevreden zijn als de klant G.O.E.D. geadviseerd en tevreden is.

Als je jezelf hierin herkent zitten je 30 collega’s met smart op je te wachten. Wij hebben momenteel namelijk verschillende vacatures.  Uit ervaring weten wij dat wij mensen met een goed leervermogen van buiten de verzekeringsbranche ook G.O.E.D. kunnen opleiden, dus vakkennis is wel gewenst, maar bij een goed leervermogen geen vereiste.

Ben je G.O.E.D.? Mail dan maar even; Anita.deOude@geijselkroon.nl

 

 

Anita de Oude