Voorkom lijden bij scheiden Gepubliceerd: 2 maart 2018

Regelmatig worden wij geconfronteerd met relatieconflicten bij onze verzekerden. Ook voor ons is dat vaak sneu omdat wij moeten toezien hoe ons aan het hart liggende relaties op de klippen lopen.

 

Inmiddels realiseren wij ons dat goede begeleiding bij relatieproblemen een vak op zich is. Wij willen u uiteraard met raad en daad terzijde staan maar ook ons kennis en kunde is begrensd.

Maar binnen ons netwerk van financieel planners hebben wij zeer goede ervaringen met collega financieel planners die zich in relatie beëindiging  hebben gespecialiseerd. Hoewel wij dit niet snel doen willen wij u in dit geval toch warm aanbevelen onze ffp collega Suzanne de Moor van More Advice.

 

Suzanne is vakbekwaam, integer, inlevend en geduldig. Wij zijn er van overtuigd dat u met de inzet van Suzanne de kans op een vechtscheiding enorm verkleind omdat zij beide belangen en die van de kinderen natuurlijk, scherp bewaakt. Natuurlijk moet u Suzanne betalen, maar dat is een investering uw rust op de lange en op de korte termijn.

Beschouw het inschakelen van als een verzekering. Het scheelt u enorm veel tijd, onrust en verkleint de kans op brokken bij het beëindigen van uw relatie.

 

Dus, maar dat had u al gelezen, wij bevelen More Advice van harte aan.

Wilfred Mooij ffp