» Jouw zakelijk adviseur Astrid van Leeuwen

Bij Geijsel Kroon staat het klantbelang voorop. Vanuit dit perspectief willen wij je dan ook kennis laten maken met de mensen die jou helpen. We beginnen met Astrid van Leeuwen. Misschien heb je haar wel eens aan de lijn gehad over jouw verzekeringen. Maar wist je dat zij naast haar werk als zakelijk adviseur vrijwilligers werk verricht in India? Lees hieronder verder over de andere kant van Astrid van Leeuwen.

 

Astrid van Leeuwen

 

Hoe lang werk je al voor Geijsel Kroon?

‘Ik ga al sinds de zomer van 2007 met veel plezier naar mijn werk. Ik werk vanaf 1990 in de verzekeringen. Eerst aan de schadekant en later als acceptant/adviseur. De laatste jaren ben ik voornamelijk bezig voor de zakelijke klant. Het leukste aan mijn werk is het contact met klanten. Het is dynamisch en je weet vaak aan het begin van de dag niet hoe je dag gaat verlopen. Het is echt niet saai, zoals veel wordt gedacht.’

 

Kun jij iets vertellen over jouw werkzaamheden?

’Ik heb veel klantcontact via de telefoon. Ik adviseer dan over zakelijk schadeverzekeringen. Veel van de klanten die ik adviseer zijn werkzaam als tandarts. Daarnaast ben ik ook betrokken bij het project digitale naverrekening. Dit is een tool waarin alle vragen van de verzekeringsmaatschappijen zijn verwerkt. Normaal gesproken krijgen onze klanten van verschillende verzekeringsmaatschappijen een formulier met vragen over hun verzekering. Deze vragen zijn nodig voor de berekening van hun premie. Op deze manier willen wij de klant ontzorgen door maar één keer te vragen wat zij anders op meerdere formulieren moeten invullen. Veel zakelijke premies worden namelijk op basis van een prognose vastgesteld en achteraf wordt de prognose bijgesteld door middel van een verrekening.’

 

Hoe ga je om met het centraal stellen van jouw klanten?

Ik probeer de klanten altijd persoonlijk te benaderen. Met ze meedenken. Ik ben een zakelijke adviseur maar als mijn klant een vraag heeft over zijn privé-verzekering dan help ik de klant ook. Je ziet tegenwoordig dat je groot moet worden om je bestaansrecht te behouden. Dat is natuurlijk prima maar dan is het wel de kunst om persoonlijk te blijven. De klant centraal te stellen. Geijsel Kroon is ook aan het groeien maar wij zijn ons er heel goed van bewust dat wij onze persoonlijke benadering willen behouden.

 

Heb je nog vakantieplannen?

‘Voor de zomer heb ik geen vakantieplannen. Ik ben niet gebonden aan kindervakanties dus ik werk deze zomer gewoon. Je merkt dan wel dat het wat rustiger is hoor. Veel van onze klanten zijn ook op vakantie maar omdat een aantal collega’s ook op vakantie zijn, heb je het toch nog wel druk.’

 

En als je dan op vakantie gaat?

‘In het voorjaar ga ik vaak naar India om daar als vrijwilliger te werken in een weeshuis voor kinderen die HIV-positief zijn. Dit doe ik met heel veel plezier. Dit voorjaar ben ik niet geweest omdat ik naar Cuba op vakantie ben geweest. Ik wilde Cuba zien voordat de Amerikaanse invloeden daar weer merkbaar zouden worden. Echt een schitterend land, heel authentiek. Verder ga ik nog een weekje fietsen in Portugal.’

 

Welk boek ga je lezen in jouw vakantie?

‘Ik heb nog geen idee. Ik heb namelijk een e-reader waar heel veel boeken op staan.’

 

Wat voor werk zou je doen als je geen adviseur zakelijk was geweest?

‘Als ik niet in de verzekeringen had gezeten dan had ik graag met kinderen willen werken, gelukkig kan ik die wens heel goed kwijt tijdens mijn bezoeken aan India en in mijn werkzaamheden voor de plaatselijke voetbalvereniging.’

 

Als je Astrid wilt bereiken dan kan dat via 023 – 510 15 97. Zij staat je graag te woord!