Uw zorgverzekering wordt duurder, of toch niet? Gepubliceerd: 22 november 2016

 

 

 

10 euro per persoon per maand is dus bijna 500 euro netto per jaar voor een gezin met twee studerende kinderen. Toch een riant kerstdiner bij restaurant de Voetangel.

 

Dit jaar loont zich bij uitstek om toch eens die polis erbij te pakken en te starten met het vergelijken van uw zorgverzekering. De verschillen tussen de zorgverzekeraars zijn het afgelopen jaar steeds groter geworden. Bovendien krijgt u van ons een jaar lang gratis ongevallendekking ter waarde van €25.000,=.

 

Lees onderstaande tips en zorg dat u over een paar weken de juiste polis hebt:

 

Eigen risico:

 

De hoogte van het wettelijk verplichte eigen risico is € 385,- per persoon per jaar en is dus niet gestegen ten opzichte van vorig jaar. U kunt dit vrijwillig verhogen met €500,- per jaar tot €885,- wat een gemiddeld voordeel met zich meebrengt tot 25 euro per maand.

 

Geen eigen risico op aanvullende verzekering

 

Het eigen risico op de basisverzekering staat helemaal los van de aanvullende verzekering. U kunt dus gerust €885,= eigen risico op de basisverzekering nemen terwijl u dan geen eigenrisico op de aanvullende verzekeringen (fysiotherapie, bril, tandarts, alternatief etc….) heeft.

 

Heeft u minderjarige kinderen?

 

Daar betaalt u bijna nooit premie voor, ook niet op de aanvullende verzekeringen. Verzeker uw kinderen dan op de polis van de ouder met de beste dekking.

 

 

Collectiviteitskorting via ZorgverzekeringWijzer

 

Heeft u de zorgverzekering goed gecontroleerd en heeft u de vergelijking gemaakt maar ziet u dat u toch uitkomt bij uw eigen zorgverzekeraar? Dat zou best eens kunnen voorkomen namelijk. Het is dan wel even goed om te kijken naar de prijs die op uw polisblad staat. Indien u namelijk de zorgverzekering afsluit op de site ZorgverzekeringWijzer dan kunt u gebruik maken van onze collectiviteitskorting tot wel 25% op de aanvullende polissen. Ook als u al verzekerd bent bij deze maatschappij, u kunt even contact met ons opnemen en wij helpen u graag bij het oversluiten naar het collectief.