Verzekering

Verzekeringadviseurs

 

U krijgt van ons 100% onafhankelijk advies over al uw verzekeringen.

Voor u en ook voor ons, werkt het beter als u alle verzekeringen bij één verzekeringsadviseur onderbrengt. En uiteraard zijn wij dan graag die adviseur. Wij kunnen u dan behoeden voor het dubbel betalen van premies en wijzen u op eventuele hiaten in de dekking.

Wij hebben onze kernwaarden op de muur aangebracht; Gedreven, Onafhankelijk Eerlijk en Deskundig (G.O.E.D.).

Uw verzekeringen zijn bij ons al 50 jaar in deskundige handen. U krijgt het overzicht en de zekerheid waar u tenslotte voor betaalt en waar u recht op heeft.

Persoonlijk contact met u vinden wij heel erg belangrijk. Daarom proberen wij onze processen zoveel mogelijk te automatiseren zodat wij tijd over houden om u persoonlijk te spreken. Dat kan prima bij ons op het kantoor, direct aan het water van de Amstel (dan zorgen wij voor de koffie) , maar desgewenst ook op locatie of bij u thuis (dan zorgt u voor de koffie).

Marc Roodenburg en Wilfred Mooij

 

Middels een persoonlijk gesprek nemen wij samen met u periodiek dan al uw verzekeringen door. Onze adviseurs zijn generalist en proberen samen met u zo efficiënt mogelijk te werken. Zij worden op hun beurt weer ondersteund door de specialisten van de binnendienst.

Wij adviseren en bemiddelen strikt onafhankelijk voor enkele tientallen verzekeraars. Daar waar het zinvol is kunt u zelf vergelijken. Daar wij voor u een uniek aanbod hebben weten in te kopen zullen wij hier soms vanaf zien en u direct dit product presenteren.

Test ons maar uit, bel 020-4961800 of stuur een mail naar info@geijselkroon.nl en maak vrijblijvend een afspraak om even kennis te maken.

De voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket

Het A t/m Z Verzekeringspakket is de complete oplossing voor al uw verzekeringen

  • U kiest uw voordeligste verzekering uit uw vergelijking
  • U combineert verschillende verzekeraars binnen één pakket
  • Uw korting loopt steeds verder op, tot wel 15 %
  • Uw korting geldt voor alle verzekeringen binnen het pakket
  • U verzekert alleen wat u echt nodig vindt
  • Geen dubbele bijkomende kosten
  • Eén loket voor al uw verzekeringen
  • En toch het persoonlijke contact van Geijsel Kroon medewerkers