Samenwerking Quintes, verzekeren en risicobeheer

Geijsel Kroon Verzekeringen is al vele jaren het vertrouwde adres voor uw verzekeringsadvies in de regio. Wij willen u ook via deze weg op de hoogte brengen van een verbetering van onze dienstverlening.

Wij zijn blij u te kunnen berichten dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Westeinder Adviesgroep te Aalsmeer en onze krachten bundelen door verder te gaan onder onze nieuwe naam:

 

 

Quintes Verzekeren en Risicobeheer

 

Dit doen wij ook vanuit onze nieuwe locatie in Aalsmeer en vanuit
de voor u vertrouwde locatie in Beverwijk.

Wat betekent dit voor u?

• Er verandert voor u persoonlijk niets. Wij blijven uw vertrouwde aanspreekpunt.
• Wij zijn voortaan zowel in Aalsmeer als Beverwijk te vinden. Onze locatie in Ouderkerk aan de Amstel zal uw hypotheek en makelaardij blijven behartigen.
• Communicatie die u van ons ontvangt zal vanuit onze nieuwe naam zijn. Echter, het kan zijn dat u in de komende periode nog communicatie ontvangt vanuit onze oude naam.

• De premies worden door ons geïncasseerd van en door u overgemaakt naar ons nieuwe bankrekeningnummer: NL38RABO0362192812 t.n.v. Quintes Noord Holland B.V.

Heeft u een machtiging aan ons afgegeven? Dan blijft deze van toepassing tot ons eerstvolgende contactmoment, op dat moment krijgt u van ons een nieuwe machtiging. Wilt u de machtiging intrekken? Neemt u dan contact met ons op.

Nieuwe contactgegevens voor uw verzekeringen

Voor al uw vragen en verzoeken rondom uw verzekeringen, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:

Quintes Verzekeren en Risicobeheer

Bezoekadres Zwarteweg 96, 1431 VM Aalsmeer

E-mail: noordholland@quintes.nl
https://www.quintes.nl/locaties/aalsmeer
Telefoon: (020) 496 1800

 

Bezoekadres Beverwijk, Bootsmanszij 2,  1941 JJ Beverwijk

Bezoekadres Ouderkerk a/d Amstel, Hoger Einde Noord 31, 1191 AD Ouderkerk a/d Amstel