Installateurs

Geijsel Kroon heeft veel ervaring in het verzekeren van risico’s voor de installatiebranche. Wij hebben een aantal collectieve verzekeringen voor installatiebedrijven ontwikkeld die uitsluitend bij Geijsel Kroon verkrijgbaar zijn.

Dit zijn stuk voor stuk maatwerkpolissen met een uitstekende dekking en een gunstige premiestelling.

 

Vele honderden installatiebedrijven hebben hun verzekeringen aan ons toevertrouwd. Dit biedt de installateur veel gemak zodat hij zich meer kan bezighouden met zijn eigen bedrijf. Door onze gespecialiseerde deskundigheid en de mond-op-mondreclame, nemen steeds meer installateurs contact met ons op.

Als de installateur besluit om zijn verzekeringsbelangen aan Geijsel Kroon toe te vertrouwen dan verzorgen wij de algehele administratieve afwerking. Dit alles kost de ondernemer niets! Sterker nog, het bespaart soms duizenden euro’s.

Sterkin Installatiebedrijven


Zowel Sterkin als Geijsel Kroon hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Juist op dit gebied hebben beide organisaties elkaar gevonden.

Geijsel Kroon hecht veel waarde aan kwaliteit in dienstverlening op het gebied van zakelijke verzekeringen voor het installatiebedrijf. Ook streeft Geijsel Kroon schadepreventie na, omdat door beperking van schadelast er lagere premies en betere voorwaarden kunnen worden geboden. U kunt ons bereiken op 020-4961800.

Sterkin